Liseli genç intihar etti/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Mart 2011 14:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA'da kız arkadaşından ayrıldıktan sonra bunalıma giren 17 yaşındaki Alican Gökdoğan, sosyal paylaşım sitesine 'Allah canımı almadıkça ben sıkıntıya giriyorum, ama ben öldürüyorum kendimi. Buraya kadarmış' yazdıktan sonra Seyhan Nehri'ne atlayarak canına kıydı. Gökdoğan'ın intihar edeceğine inanmayıp sitedeki paylaşımını önemsemeyen arkadaşları, gencin sudan çıkartılan cesedini omuzlarında taşıyarak son görevlerini yerine getirmeye çalıştı.

Çukurova Elektrik Lisesi, 11-F sınıfı öğrencisi Alican Gökdoğan, aynı okulda aşık olduğu kız arkadaşıyla tartışıp ayrıldıktan sonra bunalıma girdi. Sevgilisine başka bir arkadaşının da aşık olduğunu öğrenen genç, intihara karar verdi. Bu kararını sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki profiline, "Sizi çok özleyeceğim, arkadaşlarım, sevdiklerim, ailem. Ama bitti, buraya kadarmış. Allah canımı almadıkça ben sıkıntıya giriyorum. Ama ben öldürüyorum kendimi. Sizi çok özleyeceğim Hatice'm, seni seven tek ben değilim. Burak da seviyor. İnşallah bundan sonra onunla bir ilişki kurarsın ve ömür boyu mutlu yaşarsın aşkım, bitanem, hayatım" yazarak duyurdu.

Babası Yusuf'u 4 yıl önce kanserden kaybedip annesi ve 10 yaşındaki kardeşi Arif'le yaşayan Alican Gökdoğan, dün akşam saatlerinde Seyhan Nehri kıyısına gitti. Gökdoğan, bir süre etrafta dolaştıktan sonra, çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında kendini suya bıraktı. Dalgıçların bütün aramalarına rağmen ulaşamadığı Alican Gökdoğan'ın cesedi, bu sabah yürüyüş yapan vatandaşlar tarafından bulundu.

Alican Gökdoğan'ın ölüm haberini alan sınıf arkadaşları, cesedin sudan çıkartılışını gözyaşları arasında izledi. Adli Tıp Kurumu'ndan arkadaşlarının bulunduğu tabutu omuzlarında cenaze arabasına kadar taşıyan arkadaşları, Gökdoğan'ın ölümünü kabullenmek istemeyip, "O babası öldükten sonra ailesine de bakmaya başlamıştı. Okuldan arta kalan zamanlarını çalışırak geçiriyor. Hem inşaatlarda boyacılık yapıyor, hem de pastanede çalışıyordu. Canına kıymasını gerektirecek önemli bir sorunu yoktu. Ama babasının ölümünü kabullenememişti. Bir kaç gün önce de kız arkadaşından ayrılmıştı. Onun sıkıntısı da üstüne gelince bunu yapmış olabilir" dediler.

Gökdoğan'ın cenazesi, gözyaşları arasında Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber