MEB; üretim yapacak okulları belirliyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Nisan 2011 12:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Araçları ve Donatım Dairesi Başkanlığı 16/02/2011 tarihli, 796 sayılı ve ?Döner Sermaye İşletmeleri? konulu yazıları ile okulların mevcut iş gücü (personel ve öğrenci sayısı), makine parkı ve bina fiziki durum bilgilerini içeren bir veri tabanı oluşturuyor.

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Araçları ve Donatım Dairesi Başkanlığının 16/02/2011 tarihli, 796 sayılı ve ?Döner Sermaye İşletmeleri? konulu yazılarında; ?Bilindiği üzere; Bakanlığımıza bağlı okul/kurumların ihtiyacında kullanılan derslik donatım, meslekî eğitim seti, atölye, ders ve laboratuvar araç-gereci, makine-teçhizat, yönetim birimleri ve muhtelif donatım eşyalarının bir kısmı, Bakanlığımız Eğitim Araçları ve Donatım Dairesi Başkanlığınca, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 3. maddesinin (e) bendine göre bünyesinde döner sermaye işletmesi bulunan okul/kurumlara sipariş açılarak temin edilmektedir.

Yukarıda belirtilen çeşitli taşınırların temini amacıyla; açılacak "Siparişlerde, bünyesinde döner sermaye işletmesi bulunan üretici okul/kurumlara ilişkin kriterlere esas teşkil etmek üzere. Başkanlığımız tarafından, söz konusu okul/kurumların faaliyetle bulundukları alanları itibariyle, mevcut iş gücü (personel ve öğrenci sayısı), makine parkı ve bina fiziki durum bilgilerini içeren bir veri tabanının oluşturulmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Bu amaçla: Başkanlığımız http://eaddb.meb.gov.tr. Web sayfasında "Üretici Okul/Kurum Bilgi Formu" düzenlenmiş olup; söz konusu üretici okul/ kurum müdürlükleri, kurum kodları ile 31 Mart 2011 tarihine kadar kurumsal bilgi giriş işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Kurumsal bilgi girişini yapmayan kurumlar, sipariş açılması ile ilgili değerlendirmelerde dikkate alınmayacaktır.? açıklamasında bulundu.

Ahmet Kandemir

Memurlar.net Öğretmenler Bölüm Sorumlusu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber