Eski belediye başkanına zorla senet imzalatmaktan tutuklandılar

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Nisan 2011 20:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da diş hekimliği yapan eski belediye başkanını kaçırarak, 1,5 milyon liralık senet imzalattıkları öne sürülen üç kişi tutuklandı.Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan Murat A, Saden İ. ve İbrahim D, sevk edildikleri adliyede nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir ilçenin eski belediye başkanı olan diş hekimi, polise başvurarak, 10 gün önce Silivri'de bir arsayı satın almak isteyen kişilere gösterirken kaçırıldığını, Büyükçekmece'de bir iş yerine götürülerek dövüldüğünü ve silah tehdidiyle 1,5 milyon liralık senet imzalattırıldıktan sonra ''Arsanın tapusunu getir, senedini al'' denilerek serbest bırakıldığını bildirmişti.

Konuya ilişkin çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Büyükçekmece'deki iş yerine operasyon düzenleyerek Murat A, Saden İ. ve İbrahim D'yi gözaltına almış, burada yapılan aramada, müştekinin kaçırıldığı otomobil ile iki ruhsatsız tabanca ve zorla imzalattırılan 1,5 milyon TL'lik senet ele geçirilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber