Bir laptop kampanyası da İnfronic'ten...

Haber Giriş : 07 Nisan 2005 15:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polislere özel bilgisayar kampanyası

Poltek, Polis Bakım Yardım Sandığı (Polsan) üyelerine yönelik bilgisayar kampanyası başlattı. İnfronic ve Poltek işbirliği ile oluşturulan kampanyada polislere çok uygun koşullarla Dell ürünleri sunuluyor.

İnfronic, devlet memurlarına yönelik başlattığı kampanyaya paralel olarak Polis Bakım Yardım Sandığı (Polsan) iştiraki olan Poltek Teknoloji ve Yazılım A.Ş. ile de polislere yönelik bilgisayar kampanyası için işbirliği yaptı. Polsan üyelerine yönelik kampanyada İnfronic, Dell'in ikisi masaüstü, biri taşınabilir olmak üzere üç model bilgisayarı ile bir LCD ekranını sunuyor. Polsan üyesi polisler, bu kampanya ile ayda 64 YTL taksitle Dell bilgisayar sahibi olabiliyorlar.

Poltek A.Ş. tarafından sürdürülen kampanyada polislere çok uygun fiyatlar ve 24 aya vade ile dünyanın en çok satılan bilgisayar markası olan Dell'in ürünleri veriliyor. İnfronic Genel Müdürü Faik Burhanoğlu, genelde düşük ücret alan kamu çalışanlarına yönelik değişik kampanyalar yaparak bilgi toplumuna giden yolda üzerlerine düşeni yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Geçtiğimiz yıl da Poltek ile ortak bir kampanya yapmıştık ve polislerimiz yoğun ilgi göstermişti. İçinde bulunduğumuz ekonomik koşullar gereği artık daha uzun vadeli kampanyalar yapabiliyoruz. Bu da taksit rakamlarını aşağıya çekmemizi sağlıyor. Böylece daha geniş bir kesim için bilgisayarlarımız ulaşılabilir ürünler haline geliyor. O nedenle bu yıl yeniden, daha fazla model seçeneği ve daha iyi koşullarla bir kampanya yapmaya karar verdik" diyor.

Poltek Teknoloji ve Yazılım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çankaya ise yeni kampanyada üç model Dell bilgisayar bulunduğunu, böylece model seçme olanağı da sunduklarını belirterek, "Türk Polis Teşkilatı, aileleri ile birlikte yaklaşık 700 bin kişilik geniş bir grup. Evinde bilgisayar bulunan polis sayımızı bu kampanyalar ile artırmak istiyoruz. Türkiye'nin farklı bölgelerinde görev yapan polis arkadaşlarımız ve aileleri, bilgi teknolojilerinden yararlanabilsinler. Böylece özellikle eğitim açısından oluşan bölge-il farklılığını, dezavantajını da bir şekilde ortadan kalksın istiyoruz" diyor.

Poltek'in İnfronic işbirliği ile yürüttüğü kampanyada sunulan Dell ürünleri ve fiyatları ise şöyle:
- Dell Optiplex 170L masaüstü PC : 64 YTL x 24 ay (KDV dahil)
- Dell Optiplex GX280 masaüstü PC : 85 YTL x 24 ay (KDV dahil)
- Dell Latitude D505 notebook : 119 YTL x 24 ay (KDV dahil)
- Dell E173FP 17 inç LCD ekran : 26 YTL x 24 ay (KDV dahil)
Not: Dell Optiplex 170L ya da GX280 masaüstü bilgisayarı Dell LCD ekran ile almak isteyenlere LCD ekran için aylık 14 YTL (24 ay) fiyat farkı uygulanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber