Öğrenci otobüsüne TIR çarptı: 10 yaralı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Nisan 2011 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
ELAZIĞ'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı provolarına katılan öğrencileri taşıyan otobüsün TIR'la çarpışması sonucu 9'u öğrenci, 10 kişi yaralandı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, daha sonra ambulanslarla hastanelere götürüldü. Yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.

Elazığ 60'ıncı Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı provalarına katıldıktan sonra Elazığ Belediyesi'ne ait, Mustafa Kıvanç yönetimindeki 23 DN 938 plakalı otobüsle okullarına dönmek üzere yola çıktı. Öğrencileri taşıyan otobüse, Atatürk Stadı alt kavşağında dönüş yaptığı sırada, Mustafa Coşkun yönetimindeki 42 KK 593 plakalı TIR çarptı. Kazada, otobüs sürücüsü Mustafa Kıvanç ile öğrencilerden Ayça Güllişah Topar, Ayça Ataş, Esin Yılmaz, Semra Demir, Simge Terak, Hatice Fırat, Kübra Yamanoğlu, Rumeysa Karabulut ve Mehtap Boşel, yaralandı.

Yaralı öğrencilere ilk müdahale öğretmenler ve olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar daha sonra polis araçları ve ambulanslarla hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Mobese kameralarına saniye saniye yansıyan kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber