Okul müdürü: Polis, Peker Bey'e hakaret etmedi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Nisan 2011 10:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polisle tartışırken kalbi duran Peker Açıkalın'ın yanında bulunan kızının okul müdürü Mehmet Durak, polise ifade verdi.Daha önce ?O polisin Peker Bey'i eliyle ittiğini gördüm? dediği öne sürülen Durak'ın bu kez ?Polisin hiçbir saygısızlığı olmadı? dediği belirtildi.

?Kesinlikle darp yok'

Otomobilinin çekileceğini anlayan Açıkalın'ın, hızla polisin yanına gidip, yüksek sesle konuşmaya başladığını anlatan okul müdürü, ?Konuşma esnasında ?Artistlik yapma' gibi sözler duydum. Ancak kimin söylediğini fark edemedim? dedi. Durak, Açıkalın'ın işaret parmağını sallayarak ?Ben sana gösteririm? diye bağırdığını, bir elini de kalbinin üstüne koyduğunu, ?Çok kötüyüm? dedikten sonra fenalaştığını, polislerin de çağırdıkları ambulansı engellemediğini söyledi. Durak, polis memurunun Peker Açıkalın'ı kesinlikle darp etmediğini belirtti.

Şakalaştılar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün öğle saatlerinde, Kartal'daki Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören oyuncu Peker Açıkalın'ı ziyaret etti. Koroner Yoğun Bakım Ünitesi'ndeki doktorlar, Açıkalın'ın Kılıçdaroğlu'nu görür görmez tanıdığını söylediler. Kılıçdaroğlu, yarım saat süren ziyaretini şöyle anlattı: ?Peker Bey'in sağlık durumu çok iyi. Yaşanan olayı anlatmadı. Sadece günlük politik espriler yaptı.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber