Çocukları kandırıp sınıfın laptopunu çaldılar

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2011 14:28, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Şişli'de bulunan bir ilköğretim okulunda sihir yapacaklarını söyleyerek birinci sınıf öğrencilerini derslikten dışarı çıkarttıktan sonra okula ait zimmetli laptop bilgisayarı çalarak kaçtıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Şişli'de başka bir hırsızlık olayı için görevli olan Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, elinde laptop olan iki kişiyi şüpheli hareketleri nedeniyle takibe aldı. Bu kişilerin bir dükkana girerek ellerindeki laptop bilgisayarı satmaları üzerine polis, bu iki kişiden laptopları nereden aldıklarını sordu. Alınan ifadeler ve yapılan araştırmada, bilgisayarın dün öğle saatlerinde öğretmenin yemekte olmasından faydalanan kişiler tarafından Gülbağ Selim Sırrı Tarcan İlköğretim Okulu'ndan çalındığı belirlendi.

Bunun üzerine Yasin D.(23), Sertaç B.(19) ve Alican U.(21) gözaltına alındıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. İfadelerine başvurulan zanlılardan Yasin D. ile Sertaç B.'nin dün öğle saatlerinde okula girerek, öğretmen N.A.'nın yemekte olduğu sırada ilkokul birinci sınıf öğrencilerini "Size sihirbazlık yapacağız" diyerek dışarı çıkarttıkları, sınıftaki Laptop bilgisayarı montlarına sakladıktan sonra "Bakın sihirle bilgisayarı kaybettik" dedikleri öğrencileri tekrar sınıfa aldıktan sonra okuldan çıktıkları belirlendi.

Hırsızlık olayını itiraf ettikleri ileri sürülen 3 kişi, işlemlerinin ardından Şişli Adliyesi'ne sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber