Kuşadası Belediyesi'ndeki arama 7 saat sürdü/ Video

Haber Giriş : 02 Mayıs 2011 15:55, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Aydın'ın Kuşadası Belediyesi İhale ve Muhasebe servislerinden polis inceleme yapıyor. Sabah saat 06.00'da evinden alınan Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altıngün, belediyeye geniş güvenlik önlemleri altında getirildi.

Mali Şube ekipleri tarafından yapılan operasyon kapsamında, belediyenin 2 ve 4. katlarındaki Muhasebe ve İhali Birimlerinde inceleme başlatıldı. Çok sayıda polisin eşlik ettiği incelemede, üst katlara vatandaşlar çıkarılmazken güvenlik görevlileri de alt katlara indirildi.

Sabah saat 09.20'de ise Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Uyanda polis nezaretinde belediyeye getirildi.

ARAMA 7 SAAT SÜRDÜ

Kuşadası Belediyesi'nde, polisin yaptığı arama 7 saat sürdü. Polis, ana bina dışında belediye bünyesindeki Kuşadası Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (KAMEK) ve diğer birimlerde de arama yaptı. Saat 13.00 sıralarında CHP?li Belediye Başkanı Esat Altungün, partisinin belediye meclis üyeleriyle topluca belediyeden çıktı. CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Bülent Tezcan da aramalar sürerken belediyeye geldi. Bir süre içerde kalan Tezcan, çıkışta gazetecilerin ?Açıklama yapacak mısınız' sorusuna, ?Açıklamayı emniyet yapsın' demekle yetindi. Polis, saat 14.00 sıralarında, belediyedeki aramaları sonlandırıp, belediyeden ayrıldı.

DHA - CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber