Haraççı kardeşler okul önünde bıçakladı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Mayıs 2011 15:38, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
ANTALYA'da lise öğrencilerini haraca bağladığı iddia edilen 2 kardeş, kardeşini okula bırakmaya gelen 26 yaşındaki Murat Günay'a balta ve bıçakla saldırdı. Günay, sırtından bıçaklandı.

Olay, bugün öğle saatlerinde Yüksekalan Mahallesi'nde bulunan 75'nci Yıl Cumhuriyet Lisesi önünde meydana geldi. Kardeşi 15 yaşındaki S.G.'yi okula getiren Murat Günay, iddiaya göre kardeşinden daha önce haraç istediklerini iddia ettiği 19 yaşındaki Ö.K. ve kardeşi 15 yaşındaki H.K. ile okul önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine okulun karşısında bulunan evlerinden balta ve bıçak alan kardeşlerden H.K., Murat Günay'ı sırtından bıçakladı. Murat Günay yaralı halde okul bahçesine alınırken, polis ve sağlık ekiplerine de haber verildi. Bir kavga olduğunu duyar duymaz okulun önüne gelen Günay kardeşlerin ağabeyi İzzettin Günay, Ö.K. ve H.K. kardeşlerin ellerindeki bıçak ve baltayı aldı. Olay yerine gelen polis Ö.K. ve H.K.'yi gözaltına alırken, İzzettin Günay okul bahçesinde yaralı yatan kişinin kardeşi Murat Günay olduğunu öğrendi. Kardeşini bıçaklayanlara tepki gösteren İzzettin Günay, saldırganların elinden aldığı balta ve bıçağı polise gösterip, "Bunlar daha önce de küçük kardeşimi dövmüşlerdi. Okulla alakası olmayan bu kişilerle konuşmak istedik. Ancak onlar kendileri gibi okulu haraca bağlayanlarla birlikte kardeşlerime saldırdı. Ben ellerindeki balta ve bıçakları aldım. Fakat kardeşimi sırtından bıçaklamalarına engel olamadım" diye konuştu.

Murat Günay ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken, gözaltına alınan kardeşler ise S.G.'den haraç istemediklerini öne sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber