Mut Devlet Hastanesi'nde inceleme başlatıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2011 12:36, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Mersin'in Mut İlçesinde Mut Devlet Hastanesi İl Sağlık Müdürlüğü tarafından mercek altına alındı.

19.04.2011'de Cihan Haber Ajansında? Mut Devlet Hastanesi'nde sahte imza ile yolsuzluk yapıldığı iddia edildi? başlığıyla yayınlanan haber üzerine, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen İl Sağlık Müdür Yardımcısı Muhammet Demirtaş, Mut Devlet Hastanesi'ne gelerek araştırma ve soruşturma çalışmalarına başladı.

Hastane yönetiminin her ay hazırlayıp, beş yönetici tarafından imzalanarak onaylanan ?Mut Devlet Hastanesi Personellerine ait 2011 yılı şubat ayına ait izin-sevk-rapor listesinde yer alan imzaların bazılarının sahte olduğu iddiasıyla Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştu.

İl Sağlık Müdürlüğü'nün 25 Nisan 2011 gün ve 15788 sayılı Olurları ile araştırma-soruşturma açılması sonucu hastanede incelemelere başlandı.

Çalışmasına, haberi yazan gazeteciler ile başlayan Muhammet Demirtaş haberle ilgili ayrıntılı bilgi aldı. Demirtaş'ın, sahte imza skandalı, doktorların şirket elemanı olarak gösterilmesi, döner sermayeden yapılan ödemeler, yapılan harcamalar, alınan tıbbi malzemeler üzerinde yoğun çalışma yapacağı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber