Okuldan eve dönmek isteyen ana sınıfı öğrencisi otomobilin altında can verdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2011 16:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli'nde, okuldan eve dönmek isteyen ana sınıfı öğrencisi otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İzmit Muammer Aksoy İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencisi Caner Çelik, okul çıkışı evine gitmek üzere yola çıktı. Evlerinin karşısındaki yoldan geçmek isteyen minik Caner, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde çocuk psikiyatristi olarak görev yaptığı öğrenilen E.Ş.'nin kullandığı 34 FBF 96 plakalı otomobilin altında kaldı. Doktor, kaza sonrası minik Caner'i çalıştığı hastaneye götürdü ancak talihsiz çocuk kurtarılamadı.

Çocuklarının ölümüyle yıkılan Çelik ailesi, bahse konu yolda daha önce de kaza olmasına rağmen yetkililerin üst geçit yapmadığını iddia etti. Baba Orhan Çelik, "Burada kaza olmasına rağmen bir türlü üst geçit ya da alt geçit yapmadılar. Her gün yaklaşık 500 öğrenci okula gitmek için bu yolu kullanıyor. İmza topladık ancak yine bir netice alamadık. Burada okul çıkışı levhası olmasına rağmen araçlar hızlarını kaybetmiyor, benim çocuğumu 26 metre ileriye fırlatıyor. Buraya ya üst geçit ya da hızı kesmek için kasis yapılsın. Bizim canımız yandı, başkasınınki yanmasın" ifadelerini kullandı.

Sürücü E.Ş., ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Caner Çelik'in cenazesi ise otopsinin ardından Üç Tepeler Mezarlığında toprağa verildi.

UĞUR ULU

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber