Kasetleri yayınlayan gruptan Bahçeli'yle ilgili yeni iddia

Haber Giriş : 30 Mayıs 2011 00:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Farklıülkücülük grubu, MHP yöneticilerinin görüntülerini çeken ekibin röportajını yayınladı. Gruptan, ?13 Haziran'dan sonra Bahçeli ve ekibi kaçacak delik arayacak? açıklaması geldi.

MHP'Yİ derinden sarsan 10 parti yöneticisinin uygunsuz görüntülerini yayınlayan farklıülkücülük isimli grup, şimdi de kaseti çektiği iddia edilen Başbuğ Ülkücüleri'yle yaptığı röportajı yayınladı. Mecbur kalmadıkları sürece 13 Haziran sabahına kadar artık hiçbir şey yayınlamayacaklarını açıklayan ülkücüler, ?Ancak Bahçeli dahil partimize çöreklenmiş tüm hainler ve pislikler, 13 Haziran'dan sonra kaçacak delik arayacaklar? dedi. Başbuğ Ülkücüleri'nin, ?Bahçeli'nin en yakın adamının ki neredeyse bunu da milletvekili yapacaktı, farklı cinsel tercihlerine kadar biliyoruz? sözleri de dikkat çekti. İşte o röportajda bulunan açıklamalardan çarpıcı detaylar:

Bozkurtları kuzulaştırdılar

8Sayın Bahçeli her kurultayda adım adım, hayatını bu davaya adayan çilekeş ülküdaşlarımızı, yol arkadaşlarımızı tasfiye etmiştir ve buna devam etmektedir. Her kurultaydan sonra yönetimi, kendisine mutlak biat edecek, ahlaksız ve devşirme tiplerle daha da doldurmuştur... Bahçeli ve A takımı o kadar haddini aşmıştır ki, Ülkü Ocaklarımızı tasfiye etmeye kalkmışlar, Bozkurtlarımızı kuzulaştırmaya çalışmışlardır.

Apo'yu idam ettirmeyen Bahçeli

Maskelerinin arkasına bakın. Canibaşı Apo'yu idam ettirmeyen bizzat Bahçeli'nin kendisidir. Şimdi ise timsah gözyaşları dökmektedir. Ocaklarımız ve Bozkurtlarımız, ideolojimizin can damarıdır. Bu damar Bahçeli ve A takımı tarafından kesilmek istenmektedir. İşin özü budur.

İstesek tüm belgeleri yayınlarız

8MHP'nin baraj altında kalmasın istesek elimizdeki tüm bilgi ve belgeleri açıklarız, yayınlarız. Devlet Bahçeli'nin konuşmalarını, zihniyetini ortaya koyarız. Deniz Bölükbaşı'nın, A takımından önemli adamlarla yaptığı görüntülü konuşmaları kamuoyu ile paylaşırız. Milli ve manevi değerlerimize nasıl hakaretler ettiklerini, dini değerlerimize nasıl küfürler savurduklarını, Ülküdaşlarımıza ve ocaklarımıza nasıl hakaret ettiklerini yayınlarız. Asıl o zaman barajın altını değil, dibini görürler. STAR ANKARA

Geçmişte duyduklarınıza rahmet okutur konuşma

Açıklamada grubun ellerindeki belgelerin çok ciddi olduğuna örneklerle vurgu yapılarak şöyle denildi: Hz. Osman'a küfreden, başörtüsüne küfreden, halkına küfreden Recai Yıldırım'a rahmet okutacak konuşmalar var orada. Bizi mecbur etmedikleri sürece 13 Haziran sabahına kadar artık hiçbir şey yayınlamayacağız. Ancak Bahçeli dahil partimize çöreklenmiş tüm hainler ve pislikler 13 Haziran'dan sonra kaçacak delik arayacaklar. Bizler 10.000 Bozkurt'umuzla Meclis'i basarız. Bakalım içimizdeki hainlerle, dışarıdaki hainler istemediğimiz bir yasayı çıkartabiliyorlar mı tüm dünya görür o zaman?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber