Flaş! Artvin emniyet müdürü merkeze alındı/ Video

Haber Giriş : 01 Haziran 2011 15:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Artvin İl Emniyet Müdürü Muhsin Armağan başlatılan soruşturma kapsamında merkeze alındı.

Edinilen bilgiye göre, Artvin Emniyet Müdürü Muhsin Arman'ın merkeze alınma talebi kabul edildi. Arman'ın yerine Hüsrev Salmaner Artvin Emniyet Müdürlüğüne atandı.

VALİ YEMLİHALIOĞLU: İSTİFAM SÖZ KONUSU DEĞİL

- Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, Hopa'daki olayların ardından istifasının söz konusu olmadığını bildirdi.

Vali Yemlihalıoğlu, yaptığı açıklamada, AK Parti'nin Hopa mitingi öncesi ve sonrasında çıkan olayların ardından istifa ettiği yönündeki bilgilerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, ''İstifam söz konusu değil'' dedi.

Artvin Emniyet Müdürlüğünde değişiklik yaşandığını ifade eden Vali Yemlihalıoğlu, ''Emniyet Müdürümüz Muhsin Armağan'ın soruşturmanın selameti açısından görev değişikliğinin uygun olacağını belirtmesi üzerine bu göreve Hüsrev Salmaner atandı. Armağan ise merkezde görevlendirildi. Tabi bu geçici bir görevlendirme'' diye konuştu.

İSTİFA ETTİKLERİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Artvin Valisi ve Artvin emniyet müdürü istifa etti.

Hopa'da dün olaylar yaşanmıştı. Bir emekli öğretmen biber gazı ve heyecana bağlı olarak ölmüş. Başbakanın konvoyu taşlanmış, seçim otobüsünün üzerinde yer alan bir koruma polisi aldığı taş darnesiyle otobüsten düşmüş ve ağır yaralanmıştı.

Yaşanan bu olaylar sonrasında bugün, Artvin Valisi Mustafa Yemlihanoğlu ve Artvin Emniyet Müdürü Muhsin Arman istifa etti.

Vali Yemlihanoğlu istifasının ardından yaptığı açıklamada, "Soruşturmanın selameti açısından ayrılmam gerekirdi diye düşündüm" dedi.

Artvin Emniyet Müdürü Muhsin Arman'ın yerine Hüsrev Salmaner atandı.

AJANSLAR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber