Liseli genç intihar etti/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Haziran 2011 17:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

16 yaşındaki M. D. kendini evindeki odasında asarak canına kaydı. Liseli gencin cesedini abisi buldu.

Zeki GÜNAL, İstanbul / DHA

Lise 2. sınıf öğrencisi M. D. Beşiktaş'taki evinde kendini canına kıydı. 16 yaşındaki Demirel'in ardından " Kimse ölümümden sorumlu değildir . Hakkınızı helal edin. " yazılı bir mektup bıraktığı ortaya çıktı.

ŞÜPHELENDİ; KARDEŞİNİN CESEDİNİ BULDU

Olay saat 11. 00 sıralarında Arnavutköy Kireçhane sokakta meydana geldi. Ticaret Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisi olan M. D. her sabah olduğu gibi pastanede işletmeci olarak çalışan babasına yardım etmeye gitti. Öğlene kadar babasına yardım eden öğleden sonra da okula giden 16 yaşındaki Metin, bu kez babasının yanından erken ayrıldı ve Arnavutköy'deki evine gitti. Kardeşinin eve erken gitmesinden şüphelenen abi eve gittiğinde korkunç manzara ile kardeşinin tavanda asılı cesedi ile karşılaştı. M.D'nin geriye "Kimse ölümümden sorumlu değildir . Hakkınızı helal edin. " şeklinde bir mektup bıraktığı öğrenildi.

SAYFASINDAN BU YAZILAR ÇIKTI

Oğlunun öldüğünü öğrenen baba yıkıldı. Yürümekte zorluk çeken ve komşularının teskin ettiği baba gözyaşlarına boğuldu. Okul çevresinde çok sakin ve kendi halinde biri olarak bilinen M.D, ölmeden önce bir sosyal paylaşım sitesine duygularını yazdığı da ortaya çıktı. M.D kendi sayfasında, " Kalbimin Anahtarı ellerinde onu açık bırakma hep sana özel kalsın.", " Gönülden bir aşktı senden istediğim. Bana dünyaları ver demedim ki...Bir sıcacık bakışın yeterdi bana...şeklide başlayıp."Ki severek kaybettim seni zaten..." diye biten duygusal sözcükler dikkati çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber