Bolu'da trafik kazası: 4'ü öğretmen, 5 yaralı/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2011 14:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, kazada yaralanan öğretmenleri ziyaret etti. Sezer, ?Kazada 4 öğretmenimiz ile 1 İl Özel İdaresi görevlisi yaralandı. Yaralanan öğretmenlerimizden 2'sinin durumu ağır.? dedi.

Kaza, D?100 kara yolu Çaydurt mevkiinde meydana geldi. Gerede ilçesinden Bolu istikametine gitmekte olan Tuncay Demirtaş (26) idaresindeki 06 M 0478 plakalı otomobil, banket çalışması için işaretleme yapan park halindeki 35 THS 97 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Fren yapmasına rağmen duramayan otomobilin çarpmasının etkisiyle kamyonet yolda ters döndü. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Tuncay Demirtaş, otomobilde bulunan Mehmet Aykanat, Gökçen Yeşilbağ, Begüm Soylu ve Elif Karaaslan yaralandı.

Hurdaya dönen otomobilde sıkışan bir kadın ise "Anne anne" diyerek yardım bekledi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi aracın kapısını keserken, 112 acil ekibi aracın içinde yaralı kadına müdahalede bulundu. Köroğlu Devlet Hastanesi ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

YARALANANLARIN 4'Ü ÖĞRETMEN

Kazada yaralanan Tuncay Demirtaş, Gökçen Yeşilbağ, Elif Karaaslan ve Begüm Soylu'nun Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde öğretmen, Mehmet Aykanat'ın da İl Özel İdaresi görevlisi olduğu öğrenildi. Kazayı haber alan, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, Gerede İlçe Kaymakamı Arslan Yurt yaralanan öğretmenleri hastanede ziyaret ederek, durumları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret ettikleri Tuncay Demirtaş, kazanın nasıl olduğunu anlattı. Demirtaş, ?Biz soldan ilerliyorduk. Karayolları aracı sağdan sola geçti. Uyarı falan da yapılmadı. Orada durma imkânımız yoktu. Ya araca vuracaktık ya da takla atacaktık.? ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer gazetecilere yaptığı açıklamada, kazada 4'ü öğretmen, 1'i İl Özel İdaresi görevlisi 5 kişinin yaralandığını söyledi. Sezer, şu bilgileri verdi: ?Şu anda bu arkadaşlarımızdan Elif Karaaslan ve Begüm Soylu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde tedavi görüyor. Mustafa Halil Çevikoğlu İlköğretim Okulu öğretmenimiz Karaaslan'ın durumu ağır. Köroğlu Devlet Hastanesi'nde ise Gerede Kız Meslek Lisesi öğretmenimiz Gökçen Yeşilbağ arkadaşımız yoğun bakımda. Şu anda sağlık ile ilgili bütün işlemler yürüyor. Burada yapılması gerekenler burada yapılacak, başka hastanelere gitmesi gerekiyorsa, ailelerinin gözetiminde Ankara ve İstanbul'da götürülebilecek. Gereken yapılıyor. Çok üzüntülüyüz. Eğitim öğretimin sona erdiği bugünlerde böyle bir kazaya olması nedeniyle çok üzüntülüyüz. İnşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşacaklar.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber