Havalar nasıl olacak? - HARİTALI/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Haziran 2011 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinde aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; sabah saatlerinde Kütahya, Balıkesir, Bursa ve Bilecik, öğleden sonra Ankara, Eskişehir, Çankırı, Bolu, Karabük, Kastamonu, Kütahya ve Bilecik çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde 2 ila 4 derece artacak.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; sabah saatlerinde Kütahya, Balıkesir, Bursa ve Bilecik, öğleden sonra Ankara, Eskişehir, Çankırı, Bolu, Karabük, Kastamonu, Kütahya ve Bilecik çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Sel, su baskını, yıldırım düşmesi, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARAParçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Yalova, Balıkesir ve Çanakkale) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinde Bilecik, öğleden sonra Balıkesir, Bursa ve Bilecik çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGEParçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Kütahya çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZParçalı zamanla çok bulutlu, Isparta ve Burdur ile öğleden sonra Antalya ve Adana'nın iç kesimleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLUParçalı ve çok bulutlu, Ankara, Eskişehir, Konya, Çankırı, Kırıkkale ve Kırşehir ile öğleden sonra bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğleden sonra Ankara, Eskişehir ve Çankırı çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZParçalı ve çok bulutlu, Bolu, Düzce, Karabük ve Kastamonu ile öğleden sonra bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğleden sonra Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZParçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra bölge geneli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLUParçalı zamanla kuzey kesimleri çok bulutlu, öğleden sonra Erzincan, Kars ve Ardahan çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLUParçalı ve az bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

Pazartesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber