Öğretmeninden intikam almak için evini soydurdu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2011 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Adana'da halk oyunları kursuna giden bir kız çocuğu, kendisine hakaret ettiğini ileri sürdüğü kurs öğretmeninden intikam almak için evini soydurdu.

Edinilen bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesinde bir derneğin açtığı halk oyunları kursuna ablası E.T. (24) ile birlikte katılan E.T. (16), kendisine hakaret ettiğini ileri sürdüğü kurs öğretmeni E.G'den (36) intikam almaya karar verdi.

E.T. kurs öğretmeninin evini soymaları için ablası E.T'nin sevgilisi S.K'den yardım istedi. Bunun üzerine S.K. durumu arkadaşları C.Ö. (21) ve E.D.'ye (15) olayı anlattı.

S.K. ve arkadaşları E.T.'nin kininden dolayı evinden hırsızlık yapmayı kabul etti. Daha sonra planı uygulamaya koyan ekip sabah saat 05.00 sıralarında kurs öğretmenin evinin önüne gelerek önce keşif yaptı. Ardından evin girişinde güvenlik kamerasını olduğunu tespit etti. Bu durumda C.Ö. güvenlik kamerasının kesilmesi durumunda eve girip hırsızlık yapabileceğini söyledi. Abla E.T. önce evin önüne gelerek inceleme yaptı, ardından Sertaç ve Erhan apartmana girerek güvenlik kamerasının kablosunu keserek

kayıttan çıkmasını sağladı. Bu arada, içeri giren E.D.'nin kameraya el salladığı görüldü. Bu anlar da apartmanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Ardından C.Ö. eve girerek 2 cep telefonu, pırlanta yüzük, 600 TL para çalarak kayıplara karıştı. Bu arada evde bulunan ve seslere uyanan öğretmen soyulduğunu anlayarak hemen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine haber verdi.

Öğretmen ifadesinde halkoyunu eğitimi verdiği bir dernekte E.T. isimli bir kız çocuğu ile tartıştığını onun bu olayı yapabileceğini söyledi. Bunun üzerine polis E.T.'yi gözaltına aldı. Ancak yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim etti. Burada kız çocuğu öğretmen ile kavga ettiklerini kendisine hakaret ettiğini bu nedenle ablasının sevgilisi ile bu planı uygulayıp intikam aldığını söyledi. Polis, E.T.'nin ablası, sevgilisi ve 2 arkadaşını da gözaltına aldı. Yapılan sorgulamada şahıslar

suçlarını itiraf etti. Çocuk Şubesi Müdürlüğü'nden adliyeye sevk edilen E.T. tutuklanırken, ablası ve diğer 3 zanlı bugün adliyeye sevk edildi.

Zanlıların hırsızlık, adam yaralama gibi suçlardan kaydı olduğu öğrenildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber