Judocu turist iki polisi darbetti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2011 16:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Alanya ilçesine tatile gelen ve ülkesinde 18 yaş grubunda judo şampiyonluğu bulunduğu bildirilen Norveç uyruklu 22 yaşındaki turist, çevreyi rahatsız ettiği gerekçesiyle kendisini uyaran iki polis memurunu darbetti.

Atatürk Caddesi'nde vatandaşların, bir turistin çevreyi rahatsız ettiğini ihbar etmeleri üzerine bölgeye gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliğinde görevli polis memurları Ramazan Bülbül ile Faruk Batıbey, yol kenarındaki işaret levhalarını da söken Norveç uyruklu Espen Andre Skotle'yi (22) uyardı. Kendisini uyaran polislerle tartışan Norveçli turist, Bülbül ile Batıbeyi'ni darbetti.

Olay yerine çağrılan diğer polisler ve vatandaşların da yardımıyla Norveçli turist etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan turistin yapılan sağlık kontrolünde aşırı alkollü olduğu belirlendi. Sol kol ve elinden yaralanan Bülbül ile sol el bileğinden yaralanan Batıbey'e üç gün iş göremez raporu verildi.

Norveçli turistin polis merkezindeki ifadesinde, ülkesindeki judo turnuvasında 18 yaş grubunda şampiyonluk kazandığı ve judo antrenörlüğü yaptığını belirttiği öğrenildi.

Norveçli turist ifadesinin ardından sınır dışı edilmek üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Amirliğine götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber