26 Temmuz 2011'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 26 Temmuz 2011 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 15.30'da Almanya'dan Türkiye'ye bisikletle gelen İsmail Çevik'i Tarabya Köşkü'nde kabul edecek.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 11.00'de Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'i Başbakanlık Merkez Bina'da kabul erecek, saat 16.00'da AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Toplantısı'na katılacak.

Bakanların faaliyetleri

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, saat 13.30'da Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü ile Türkiye İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu Başkanı Arzu Özyol'u makamında kabul edecek.

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, saat 12.00'de Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kaya ile beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul edecek.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, saat 11.00'de çalışma hayatı ve ekonomi muhabirleri ile sohbet toplantısında bir araya gelecek, saat 13.00'te MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul edecek, saat 14.00'te Şanlıurfa İl ve İlçe Belediye Başkanlarını makamında kabul edecek, saat 15.00'te Şanlıurfa Spor Kulübü Başkanı'nı kabul edecek.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, saat 11.00'de MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan ve Yönetim Kurulu üyelerini bakanlıktaki makamında kabul edecek.

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, saat 14.00'te Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihad Vardan ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul edecek.

- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, saat 09.00'da Kabataş İskelesi'nden hareket ederek Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsis edilen Yassıada ve Sivriada'ya inceleme gezisi düzenleyecek.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, saat 11.00'de HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'u ziyaret edecek, saat 16.30'da Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ı makamında ziyaret edecek.

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara milletvekili ve Grup Başkan Vekili Emine Ülker Tarhan, saat 11.30'da TBMM'de basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, saat 11.00'de federasyonun genel merkezinde Ramazan ayında uygulanacak pide fiyatlarıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

- Hak-İş Genel Başkanı Mustafa Arslan başkanlığındaki Hak-İş Yönetim Kurulu, saat 11.00'de İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i makamında ziyaret edecek.

- Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü bünyesinde kurulan Türkiye'nin ilk tam donanımlı Tarımsal Biyoteknoloji Laboratuvarları Merkezi (TARBİYOTEK), saat 10.30'da düzenlenen törenle hizmete açılacak.

- 2. Üretken Belediye Proje Yarışması Ödül Töreni, saat 20.00'da Hilton Oteli'nde gerçekleştirilecek.

- İstanbul Tabip Odası, saat 10.00'da Taksim İlkyardım Hastanesi'nde saldırıya uğrayan asistan doktora destek olmak için hastane bahçesinde eylem yapacak.

- İstanbul Tabip Odası saat, saat 12.30'da Cağaloğlu'nda bulunan binasında 'Doktorların Serbest Çalışma Hakkı' ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, saat 20.00'de Dedeman Otel'de Marmara Vakfı'nın düzenlediği bir toplantıya konuşmacı olarak katılacak.

- Antalya Yaşam Hastanesi'nde, çabuk yorulma ve solunum sıkıntısı çeken ve hayati tehlikesi oldukça yüksek olan hastaya, dünyada ilk kez damar damar içine oturtularak yapılan kapalı girişim operasyonu uygulandı. Hasta ve hastane yönetimi, saat 10.00'da basının karşısına çıkacak.

- Uluslararası Antalya Caz Festivali Etkinlikleri kapsamında Türkiye'de bulunan New York Gypsy All Stars grubu, saat 20.00'de Burdur Ağlasun Sagalassos antik kentinde sahne alacak.

SPOR GÜNDEMİ

--------------------------------------

- TFF Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ile ayrı ayrı toplantılar yapılacak. Bank Asya 1. Lig toplantısı saat 13.00'te, Spor Toto Süper Lig toplantısı ise 16.00'da başlayacak.

- Sivassporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, şike soruşturması kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderilen Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz'ı saat 14.00'te ziyaret edecek.

- Trabzonspor, Benfica ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. tur ön eleme maçı için saat 11.00'de özel uçakla Portekiz'e gidecek.

- Beşiktaş, saat 10.00'da basına açık, saat 18.00'de ise basına kapalı olmak üzere iki idmanla çalışmalarını sürdürecek.

- Galatasaray, 28 Temmuz Perşembe akşamı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da İngiltere'nin Liverpool takımıyla oynayacağı hazırlık maçının çalışmalarına İstanbul'da devam edecek.

- Trabzon'da düzenlenen 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunlarına bugün yapılacak müsabakalarla devam edilecek.

- 2011-2012 sezonunda Türkiye Deplasmanlı Hentbol Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Akdeniz Üniversitesi Spor Kulübü Erkek Hentbol Takımı, saat 10.30'da iç ve dış transferde anlaşma sağladığı 9 sporcu için imza töreni düzenleyecek.


26 Temmuz 2011 Salı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Almanya'dan Türkiye'ye bisikletle gelen İsmail Çevik'i Tarabya Köşkü'nde kabul edecek. (15.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'i kabul edecek. Erdoğan daha sonra partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek. (11.00/16.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte Yassıada ve Sivriada'da incelemelerde bulunacak. (08.45)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü'yü makamında kabul edecek. (13.30)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, makamında TAYSD Başkanı Celal Kaya'yı kabul edecek. (12.00)

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ı ayrı ayrı ziyaret edecek. Destici, Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ile de bir araya gelecek. (14.30/16.30/11.00)

MÜSİAD Başkanı Ömer Cihad Vardan, Ankara programı kapsamında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret edecek. (11.00/14.00)

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan ayı nedeniyle pide fiyatlarını açıklayacak. (11.00)

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i ziyaret edecek. (11.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelecek. Çelik daha sonra MÜSİAD Başkanı Ömer Cihad Vardan'ı kabul edecek. (11.00/13.00)

Özel Aziziye Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Liseleri Müdürü Mustafa Gürhan, Matematik Olimpiyatlarında dünya ikinciliğini elde Yunus Emre Demirci ile okulda basın toplantısı düzenleyecek.(10.00)

SPOR

Spor Toto Süper Lig'deki kulüplerin başkanları ile Bank Asya 1. Lig takımlarının başkanları Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ile bir araya gelecek. (16.00/13.00)

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi 3. tur ön eleme turunda Benfica ile deplasmanda oynayacağı maç için özel uçakla Portekiz'e gidecek. (11.00)

11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları, 9 dalda yapılacak müsabakalarla, Trabzon'da devam ediyor.

Bursaspor UEFA Avrupa Lig'i 3. Ön Eleme ilk tur maçında 28 Temmuz Perşembe akşamı karşılaşacağı FC Gomel hazırlıklarını sürdürecek. (18.30)

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Hakem Semineri'nin açılışı yapılacak. (11.00)

İHA - CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber