Ankara'da yangın: 3 itfaiyeci hastanede/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Temmuz 2011 08:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'da Yıldız Oto Sanayi Sitesi'nde oto yedek parçaları ve hurdaların bulunduğu 3 katlı binada çıkan yangın söndürüldü.Yıldız Oto Sanayi Sitesi 1575. sokakta bulunan otomobil hurdaları ve yedek parçalarının bulunduğu 3 katlı binada saat 01.00'da başlayan yangına, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, çok sayıda ekiple müdahale etti. İtfaiye ekiplerine Büyükşehir, Keçiören ve Yenimahelle belediyesine ait tankerler aralıksız su taşıdı.

Alevlerin metrelerce yükseldiği yangında, çok sayıda hurda otomobildeki LPG tankları ile iş yerindeki oksijen tüpleri patladı. Çevik kuvvet ekipleri yanan iş yerinin çevresinde güvenlik çemberi oluşturdu.

İş makinelerinin de destek verdiği söndürme çalışmaları sırasında iki itfaiye eri dumandan etkilendi, biri de bacağından yaralandı. İtfaiye erleri olay yerinde bekleyen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Çevredeki LPG dönüşüm sistemi yapılan iş yerlerine ve hurda malzemelere sıçramasından endişe edilen yangın, yaklaşık 5 saat sonra kontrol altına alındı.

Alevler, 3 katlı binayı ve içindeki çok sayıda oto yedek parçasını kullanılamaz hale getirdi.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber