Eğitim-Bir-Sen kazada ölen üyesinin ailesine 15 bin TL'lik çek verdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2011 15:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi, trafik kazasında hayatını kaybeden üyeleri Hacı Mehmet Soyışık İlköğretim Okulu yardımcı hizmetlisi Mustafa Oğuz'un ailesine 15 bin TL'lik yardım çeki verdi.

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi Başkanı Aydın Kalkan, her üyenin sendikaya üye olduğu andan itibaren 15 bin TL'lik ferdi kaza sigortası ile sigortalandırıldığını hatırlattı.

Bununla ilgili ayrıca bir ücret ödenmediğini hatırlatan Kalkan, ?Biz hiçbir üyemizin kazaya uğramasını istemeyiz, ancak kazaları tamamen önlemekte mümkün olmuyor. Üyelerimizin kaza sonucu vefatı halinde ailesine bu zor zamanlarında acılarını azda olsa hafifletecek maddi ve manevi olarak destek olmaya çalışıyoruz. Üyemiz olan Hacı Mehmet Soyışık İlköğretim Okulu yardımcı hizmetlisi Mustafa Oğuz, 8 Mayıs 2011 tarihinde elim bir trafik kazası sonucu hakkın rahmetine kavuştu. Üyemiz olmasından doğan 15 bin TL'lik ferdi kaza sigorta çeki genel merkezimizden geldi. Çeki ailesine verdik.? dedi.

Mustafa Oğuz'un eşi ve çocukları ise yardımlaşmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, ?Böyle bir durumdan haberimiz yoktu sendika başkanımız arayıp bizi buldular. Onlardan Ölenleri geri getirmek mümkün değil. Ama geride kalan ailenin unutulmaması önemli.? diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber