11 Ağustos 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Ağustos 2011 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tarabya Köşkü'nde saat 12.00'de, Mısır Dışişleri Bakanı Muhammed Kamil Amr ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 12.00'de Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ı kabul edecek, saat 14.00'te Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanlık Merkez Bina'da görüşecek, saat 15.30'da TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 16.30'da Ankara Sanayi Odası ve Organize Sanayi Bölgesi Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

Bakanların faaliyetleri

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Muş'ta, saat 16.00'da Valiliği, saat 16.30'da Alparslan Üniversitesi Rektörlüğü'nü ziyaret edecek. Saat 17.30'da üniversite kampüs alanında temel atma törenine katılacak olan Bakan Yazıcı, saat 19.20'da polisevinde iftar yemeği yiyecek.

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, saat 12.00'de Pakistan Dışişleri Bakanı Hina Rabbani Khar ile görüşecek. Davutoğlu ve Rabbani Khar görüşmenin ardından, saat 13.30'da ortak basın toplantısı düzenleyecek.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, saat 11.00'de 19. Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi çerçevesinde makamında gerçekleştirilecek medya buluşması kapsamında yabancı ajansların temsilcileri ile bir araya gelecek.

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, saat 13.30'da UNAIDS Bölge Direktörü Denis Broun'u makamında kabul edecek, saat 16.30'da Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyüp Sabri Ertekin ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Düşünce ve Atılım Derneği'nin (KAYSERİDER) Crowne Plaza Otel'de düzenlediği iftar yemeğine katılacak.

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, saat 15.30'da OSB Üst Kuruluşları (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, saat 12.00'de Anne ve Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) Başkanı Ayşen Özyeğin'i makamında kabul edecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- "Devrimci Karargah" davasının görülmesine devam edilecek. Aralarında eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın da olduğu sanıklar, İstanbul'da hakim karşısına çıkacak.

- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı-İHH yetkilileri, İstanbul Zeyport Limanı'nda saat 11.00'de, Somali'ye gönderilecek ve 3 bin tonluk yardımı taşıyan geminin hareketinden önce basın açıklaması düzenleyecek.

- 1. Ordu Komutanlığı'na atanan Orgeneral Yalçın Ataman, saat 11.00'de, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu makamında ziyaret edecek.

- Türk Sanat Müziği'nin önemli isimlerinden Muazzez Ersoy, Adana'da, Ramazan etkinlikleri kapsamında saat 20.30'da, Merkez Park Galleria'nın arkasındaki alanda konser verecek.

- Merkez Bankası, saat 10.00'da haziran ayı ödemeler dengesi istatistiklerini açıklayacak.

- Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, saat 13.30'da Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'yu ziyaret edecek.

- HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, saat 10.00'da basın toplantısı düzenleyecek.

- BOTAŞ Genel Müdürlüğü'nde, saat 14.00'te "Tüm İstasyon Vinçlerinin Köprü Arabaları Değişimi İşi" ihalesi gerçekleştirilecek.

- Enerji, Sanayi ve Maden Kamu Emekçileri Sendikası (ESM), saat 12.45'te Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapacakb

SPOR GÜNDEMİ

------------------------------

- Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını, saat 18.00'de yapacağı basına açık antrenmanla sürdürecek.

- Hollanda kampını tamamlayarak İstanbul'a dönen Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda Alania Vladikavkaz ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, saat 18.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

- Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Athletic Bilbao ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürecek.

İHA

11 Ağustos 2011 Perşembe

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mısır Dışişleri Bakanı Muhammed Kamil Amr ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (12.00)

Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanlık Merkez Bina'da görüşecek. (12.00)

Başbakan Erdoğan, ASO Başkanı Nurettin Özdebir'i Başbakanlık Merkez Bina'da kabul edecek. (16.30)

Pakistan Dışişleri Bakanı Hina Rabbani Khar, Ankara'ya geliyor. Konuk Bakan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile görüşecek.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, UNAIDS Bölge Direktörü Denis Broun ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyüp Sabri Ertekin'i kabul edecek. (13.00/16.30)

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, bakanlık makamında, ASO Başkanı Nurettin Özdebir'i kabul edecek. (15.30)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Muş'ta temaslarda bulunacak. Valiliği ziyaret edecek olan Bakan Yazıcı, Muş Alparslan Üniversitesi'nin kampus alanındaki temel atma törenine katılacak. (16.00)

HAK-İŞ Konfederasyonu, Doğu Afrika ülkeleri için başlattığı yardım kampanyasının sonuçlarını açıklayacak. (10.00)

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'yu ziyaret edecek. (13.30)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın Güney Kore ziyareti izleniyor.

SPOR

İspanya'nın Atletico Madrid kulübüne transfer olan Galatasaray'ın milli oyuncusu Arda Turan, transferiyle ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (14.00)

Spor Toto World Cup 10 basketbol turnuvasında A Milli Takım ? Ukrayna ile karşı karşıya gelecek. İzmir Halkapınar Spor Salonu'ndaki günün diğer maçında ise Almanya ile Sırbistan karşı karşıya gelecek. (18.00/20.30)

Futbolda şike soruşturması kapsamındaki gelişmeler takip edilecek.

CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber