Bölge hizmeti eksik olan eğitim müfettişlerinin yer değiştirme işlemleri

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Ağustos 2011 16:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı, Bölge Hizmeti Eksik Olan Eğitim Müfettişlerinin Yer Değiştirme İşlemlerinde Kullanılacak Sayısal Veri Tablosu


Sayısal Veri Tablosu İçin Tıklayınız


2011 Yılı Eğitim Müfettişlerinin Yer Değiştirme Kılavuzu; ? B Başvurular ve Tercihler Bölümünün? 4 üncü maddesi olan ?Bulundukları hizmet bölgesindeki çalışma süresini tamamlayan eğitim müfettişlerinin Yer Değiştirme Başvuruları? ile ilgili açıklama

Bu kapsamda bulunan müfettişlerin eksik kalan bölge hizmetleri, yürürlükten kaldırılan Yönetmelik hükümlerine göre tamamlattırılacak, yürürlükten kaldırılan yönetmelik eki ?Hizmet Bölgelerini Ve Bu Bölgelere Dahil İlleri Gösterir Çizelge? Ek- 4 kullanılacaktır.

1-Bulundukları hizmet bölgesi için öngörülen bölge hizmetini 1 Eylül 2011 tarihi itibarıyla tamamlayan müfettişlerin sürelerinin eksik bulunduğu hizmet bölgesi/hizmet bölgeleri illerinin tamamını öncelik sırasına göre tercih edeceklerdir.

2- Birinci veya ikinci hizmet bölgelerine dahil illerde görevli bulunanlardan bu bölgelerden herhangi birinde bölge hizmetini tamamlamamış olanlar bu bölge illerinin dışındaki diğer hizmet bölgelerine, yer değiştirme isteğinde bulunabileceklerdir.

3- Dördüncü veya beşinci hizmet bölgelerinden birinde ya da her iki bölgede 1 Eylül 2011 tarihi itibariyle bölge hizmetlerini tamamlayan müfettişler dördüncü ve beşinci hizmet bölgelerindeki diğer illerden birine atanmak isteyebilirler.

Ancak bu istekler illerin müfettiş ihtiyacı çerçevesinde değerlendirileceğinden, sürelerinin eksik bulunduğu hizmet bölgesi/hizmet bölgeleri illerinin tamamını da öncelik sırasına göre tercih edeceklerdir.

4- Dördüncü veya beşinci hizmet bölgelerinden birinde ya da her iki bölgede 1 Eylül 2011 tarihi itibariyle bölge hizmetlerini tamamlayan müfettişler, istemeleri durumunda Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Müfettişleri Başkanlıkları Yönetmeliğinin 31. Maddesindeki süre sınırlılığında, başvuru ekranında yer alacak ? ilimde kalmak istiyorum? butonunu işaretleyebileceklerdir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber