Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Ağustos 2011 10:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey ve batı kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Marmara, Ege, Akdeniz ve Batı Karadeniz'de 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı, yurdun kuzey ve batı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Bilecik, Bursa, Yalova ve Balıkesir çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Muğla, Manisa, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Burdur, Isparta, Antalya, Adana, Mersin, Osmaniye ve İskenderun çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Eskişehir, akşam saatlerinde Ankara'nın kuzey kesimleri ile Çankırı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde kıyı kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber