CHP 88 yaşında/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Eylül 2011 10:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partililer, CHP'nin 88. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti.

Heyet, Aslanlı Yol'dan yürümelerinin ardından Atatürk'ün mozolesine çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.

Daha sonra Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti.

Kılıçdaroğlu burada Anıtkabir Özel Defterine şunları yazdı:

''Kurucusu olduğunuz partimizin 88. yıl dönümü dolayısıyla huzurlarınızdayız. Ülkemizin ciddi iç ve dış sorunlarının olduğu günümüzde, emanetiniz olan cumhuriyeti ve bağımsızlığımızı korumak, hukukun üstünlüğünü sağlayarak demokrasiyi güçlendirmek için partimize büyük görev ve sorumluluklar düştüğünün bilincindeyiz. Biz CHP'liler olarak sizden aldığımız güç, ilham ve kararlılıkla ülkemize hep sahip çıktık ve bundan sonra da çıkacağız. 1935 yılında söylediğiniz 'Ulusa hizmet yolunda bütün varlığımızla çalışmak parti üyelerimizin bozulmaz andıdır' sözünüz bugün de, yarın da hep rehberimiz olacaktır. Bu inançla en genç üyemizden, en yaşlımıza kadar tümümüz partimizin kuruluşunu gerçekleştirenlere, bugünlere getirenlere şükranlarımızı en içten saygılarımızı sunuyoruz.''

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler daha sonra ikinci cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün anıt mezarına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber