Üniversiteye kayıt yaptıramadan kazada öldü/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Eylül 2011 12:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KONYA'nın Karapınar İlçesi'nde 2 yıldır üniversite sınavlarını hazırlanan 19 yaşındaki Derviş Güdal, kazandığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ne kayıt yaptıramadan geçirdiği kazada yaşamını yitirdi. Aynı kazada arkadaşı 18 yaşındaki Orçun Ergen ise ağır yaralandı.

Karapınar Meslek Lisesi'nden geçen yıl mezun olan ve 2 yıldır üniversite sınavlarına hazırlanan Derviş Güdal, bu yıl 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ni kazandı. Üniversiteye kayıt yaptırmak için Samsun'a gitmeye hazırlanan Güdal, dün akşam saatlerinde berberde karşılaştığı askere gidecek olan halasının oğlu Emrah Durmuş ile bir süre sohbet etti, "Görüşemezsek hakkını helal et" diyerek vedalaştı.

Derviş Güdal, ardından arkadaşı Orçun Ergen'le birlikte alkol aldı. İki arkadaş, Orçun Ergen yönetimindeki kamyonetle Tilkili Yaylası'ndaki evlerine gitmek üzere yola çıktı. Orçun Ergen, Karapınar- Besici Köyü yolunun 18'inci kilometresinde iddiaya göre alkolün de etkisiyle direksiyon kontrolünü kaybetti. Savrulan kamyonet, takla attı. Kazada, yan duran araçtaki Derviş Güdal olay yerinde yaşamını yitirdi, sürücü Orçun Ergen de ağır yaralandı. Ergen, ambulansla Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, yapılan ilk tedavisinin ardından ise Konya Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber