Facebook 'Beğen'de yapılan hileler için ne yapmalı?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Eylül 2011 16:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Bir çok kurum, bir çok internet sitesi, facebook'ta kurumsal sayfa oluşturmakta, daha sonra da oluşturulan bu sayfanın duyurusunu kendi internet sitesinden yapmaktadır. Memurlar.net'in de facebook'te yer alan bir Beğen sayfası bulunmaktadır. Sitenin şuan için 260 bin gerçek üyesi bulunmaktadır.

Ancak, bazı internet siteleri, eğer siz hiç beğenmemiş olmanıza rağmen facebook'taki hesabınıza bildirim gönderebilmektedir. Bu birden fazla yolla yapılabiliyor. Örneğin siteye girdiğinizde, o sitenin facebook'taki hesabını otomatik beğenmenizi sağlayan yazılımlar mevcuttur. Bu sayede siz aslında beğenmemiş olmanıza rağmen o siteyi beğenmiş görünmektesiniz.

Eğer beğenmediğiniz bir sitenin iletileri facebook'taki hesabınıza geliyorsa şunları yaparak bu beğeniyi kaldırabilirsiniz.

1- Hesabınızın sol menüsünde yer alan "Bilgiler" bölümü, "Hobiler ve İlgi Alanları" kategorisinden "Düzenle" basın. En altta yer alan "Beğendiğin diğer" sayfalara tıklayıp, o siteyi ilgi alanlarınızdan çıkarabilirsiniz.

2- O sitenin facebook sayfasına girin. Sol menü'de "Beğenmekten Vazgeç" adlı bir buton bulunmaktadır. Buna basarak beğeniyi sona erdirebilirsiniz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber