Yeni haftada havalar nasıl olacak? - HARİTALI/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Eylül 2011 09:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Sivas, Osmaniye, Adana ve İskenderun çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Güney ve batı bölgelerde 1 ila 3 derece azalacak.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimler ile Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu, doğusu parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Adana, Osmaniye ve İskenderun çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğusu parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sivas çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla kıyıları parçalı bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu; öğle saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölgenin kuzeyi (Erzincan, Erzurum, Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır, Tunceli) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber