Hemşire atladı mı, atıldı mı?/ Video

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 29 Eylül 2011 07:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ameliyat hemşiresi Hatice Yolcu, sevgilisinin kullandığı hareket halindeki otomobilden düşerek öldü. Meslektaşları, ?O intihar edecek biri değildi? diyerek olaya inanamadı.

Şişli'de önceki gece meydana gelen olay, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şok etkisi yarattı. Hastanede 5 yıldır ameliyat hemşiresi olarak çalışan Hatice Yolcu (29) ile Bayram Uysal (27) bir hafta önce tanışarak arkadaş oldu. İki sevgili önceki gece buluşup, otomobil içinde bir süre sohbet etti. Bayram Uysal, daha sonra Hatice Yolcu'yu evine bırakmak üzere yola çıktı. İddiaya göre Çeliktepe girişine geldiklerinde otomobilin camını açan Hatice Yolcu, hareket halindeki araçtan yola atladı. Kafasını bariyerlere çarpan genç hemşire ağır yaralandı. Bayram Uysal, aracını durdurarak polisi aradı. Olay yerine gelen polis ve sağlık görevlileri Yolcu'nun öldüğünü tespit etti. Hemşirenin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Geceyi karakolda geçiren Bayram Uysal'ın polise verdiği ilk ifadede, ?Araç içinde bir süre konuştuk. Evine bırakmak üzere hareket etmiştim. Bu sırada otomatik camı açıp aniden kendini yola attı? dediği öğrenildi. Ancak polis Uysal'ın bu ifadesini çelişkili buldu ve soruşturmayı derinleştirdi. Bu arada Hatice Yolcu'nun ölüm haberi mesai arkadaşlarını yasa boğdu. Yolcu'yu tanıyan hemşireler, ?Saatinde işine gelip giden, işini düzgün yapan bir insandı. İntihar edecek biri değildi. Bunu nasıl yaptı inanamıyoruz? diye konuştular. MUSTAFA MEYDAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber