Afyonkarahisar Adliyesi'ne asılsız bomba ihbarı/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2011 11:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Afyonkarahisar Adliyesi'nde sabah saatlerinde yapılan bomba ihbarı heyecana neden oldu. Jandarmanın bomba arama köpeği ?Altın' ile yaptığı aramada herhangi bir patlayıcı madde bulunamadı.

Sabah saatlerinde 155 polis imdat telefonunu arayan ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir şahıs adliye bahçesinde bomba ihbarında bulundu. Olay sonrasında adliye içinde panik yaşandı, duruşmalar iptal edildi. Geniş güvenlik tedbirleri altında vatandaşlar hızla adliye dışına çıkartılırken, bomba araması olduğunu öğrenen bazı avukat ve vatandaşlar da hızla adliyeyi terk etti. Trafik ekipleri patlama ihtimaline karşı çevredeki araçların çekilmesi için sürücülerini sık sık anons etti.

Emniyet ve jandarma bomba imha uzmanları ve bomba arama köpeği ?Altın' olay yerinde incelemede bulundu. Adliye otoparkında ve bahçesinde yapılan yaklaşık bir saatlik aramada patlayıcı bir maddeye rastlanmadı. İhbarın asılsız olduğunun anlaşılması üzerine vatandaşlar adliyeye alındı. Emniyet, ihbarın nereden ve kim tarafından yapıldığı konusundaki araştırmasını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber