08/10/2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2011 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan, Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de cenaze namazına katılacak. (13.00)

İzmir Ticaret Odası tarafından, 'Türkiye'de Kruvaziyer Turizminin Dünü, Bugünü, Yarını' konulu konferans gerçekleştirilecek. (10.00)

Ege Koop'un düzenlediği 'Demokrasi' konulu konferansa Ankara Barosu Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, konuşmacı olarak katılacak. (13.00)

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Şehit ve Gaziler Derneği, 'Gemlik Yürüyüşü'ne karşı basın açıklaması yapacak. (13.00)

KESK/DİSK ve bağlı kuruluşlar Ankara Sıhhiye Meydanı'nda miting düzenleyecek. (13.00)

HAKPAR, KADEP, TDŞK, ÖSP ve STK'lar Diyarbakır'da basın açıklaması yapacak. (11.00)

Bursa Yenişehir ilçesine bağlı Akbıyık köyünde yaptırılan rüzgar tribününün tanıtımı yapılacak. (11.00)

KKTC'de 'Kıta Sahanlığı Anlaşmasına Hayır' diyen Cumhuriyetçi Türk Partisi ile ilgili gelişmeler takip edilecek.

Türkiye'nin tohum ihracatını geliştirmek ve dış ticaret hacmini artırmak amacıyla 03-07 Ekim arasında Ukrayna'nın başkenti Kiev'de temaslarda bulunan Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği ile Ukrayna Tohum Ortaklığı Derneği işbirliği konusunda anlaştı.

Rusya'nın başkenti Moskova'nın çevre bölgesinde belediye otobüsünün fazla yolcu alması ilginç görüntülere sahne oldu. İnternette izleme rekorları kıran görüntüde, otobüsün arka kapısından yolcuların araca binmeye çalışması aşırı yükten tekerleklerin kaybolmasına sebep oldu.

Rusya'nın Orsk bölgesinde bir minibüs bir başka araçla kaza yaparak takla atması güvenlik kamerasına yansıdı. Feci kazada ölü ya da yaralanan kimse olmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber