Avukat kocadan boşanmak isteyen eşe aile boyu şiddet

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2011 09:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Boşanma aşamasında olduğu avukat eşinden kaçarak ailesine sığınan F.B. yine koca dayağından kurtulamadı. Avukat koca bu kez sadece eşini değil ailesini de hastanelik etti.

Mardin'de avukat kocasından şiddet gördüğü için Gaziantep'teki ailesinin yanına sığınan 4 çocuk annesi kadın, evi basan kocası ve yakınları tarafından darp edildi. Kendisi ve yakınları dövülerek hastanelik edilen F.B. 14 yıl önce Ç.B. ile evlendi. Yıllardır avukatlık yapan kocasından şiddet gördüğünü ileri süren dört çocuk annesi, son yaşanan olayların ardından Gaziantep'teki ailesinin yanına sığındı. Eşine boşanma davası açan F.B. iddiaya göre eşi tarafından sürekli tehdit edilirken, mahkeme de dava süresince çocukların annelerinde kalması yönünde karar verdi.

Hala tehdit ediliyorum, yardım edin

Bunun üzerine F.B.'nin ailesi Mardin'e giderek, 4 çocuğu jandarmanın yardımıyla babadan aldı. İddiaya göre, aile çocuklarla beraber Gaziantep'e döndükten sonra yakınları ile birlikte evi basan Ç.B., önce karısını, ardından da baldızı, kaynı ve kayınvalidesini döverek hastanelik etti. Olayın ardından Ç.B. ve yakınları evden ayrılırken, durumun bildirilmesi üzerine eve gelen polis evde geniş çaplı inceleme yaptı. F.B. ise ifadesinde ?Hala tehdit ediliyorum ve yetkililerden yardım istiyorum. Ben ailemin, çocuklarımın korunması için yardım istiyorum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber