Vekil karşılamayan başhekim sürüldü!

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Ekim 2011 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İddiaya göre hastane kapısında karşılanmayan AK Parti milletvekili, başhekimi görevinden aldırtıp başka bir ilçeye tayin ettirdi

MANİSA DHA

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'in geçen Ramazan'da Gördes Hastanesi ziyareti sırasında, kendisini kapıda karşılamayan Başhekim Uzman Dr. Mehmet Şahin'i görevinden aldırdığını iddia etti. Meclis'te soru önergesi vereceğini belirten Özel, Aydemir'in Başhekime, ?Orada seni oturtmam, senin kafanı kopartırım? dediğini iddia ederken, AK Partili Aydemir ise ?Böyle bir şey söylemedim. Başhekimi de hiç görmedim ve tanımam? diye konuştu. Başhekim Dr. Şahin ise ?Sayın Aydemir ile hastane ziyareti sırasında konuştum? dedi.

?Odan çok mu rahat'

Özel şu iddiada bulundu: ?Aydemir partisinin Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ile birlikte hastaneyi ziyaret ediyor. o sırada başhekim hasta muayene ediyor. Başhekim muayeneyi tamamlayıp milletvekillerini karşılıyor. Ancak Aydemir'in son derece asık bir suratla dışarıda beklediğini görüyor.

Aydemir kendisine, ?Senin odan çok mu rahat? Bizi kapıda karşılaman gerekiyordu. Seni o rahat odanda rahat oturtmayacağım. Senin kafanı koparacağım' ifadesini kullanıyor. Başhekim bu olayı bana benim rica etmem üzere yazılı olarak da bildirdi.?

?Karşıladım'

Başhekim Şahin'in 11 Ekim'de görevinden alındığını söyleyen Özel, ?Gördes'ten alıp Turgutlu Devlet Hastanesi'ne düz ortopedi uzman doktoru olarak tayin ettiler? diye konuştu. Aydemir ise iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtip, kendisinin hastane ziyaretinde böyle bir olayın yaşanmadığını söyledi. İl Sağlık Müdürü Dr. Ziya Tay ise ?Geri alınmasına sebebiyet verecek ciddi bir sorun yok. Verimlilikle ilgili bir karardır? diye konuştu.Dr. Şahin, ?Ben ilçeme ve hastaneme kötülük yapmadım? diye konuştu.

Şahin, ?Aydemir'i hastane ziyareti sırasında karşıladım ve kendisiyle konuştum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber