EÜAŞ, personel alımında adayları mağdur etti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 31 Ekim 2011 11:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Haber Gönder ile iletilen aşağıdaki mesaj içeriği uygun bulunarak yayıma alınmıştır

EÜAS personel alımında skandal oldu.

Alımda şartları taşıyanları Ankara'ya çağırdılar ve mülakat yaptılar, bir kaç gün sonra mülakat sonucunu kendi web sayfalarında ilan ettiler. Şunlar yazıyordu:

EÜAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDE 25/08/2011 TARİHİNDE YAPILAN 33 DAİMİ İŞÇİ-TEKNİSYEN ALIMI SÖZLÜ MÜLAKAT SINAVI SONUÇLARINA GÖRE ASİL ve YEDEK OLARAK BAŞARILI OLAN ADAY İSİMLERİ EKTEDİR.

Kazananlar, yedekler nerede işe başlayacakları gibi hepsini kendi kurumsal sitelerinde veridiler. Akabinde 5 gün gibi bir zaman aradan geçti ve yine kendi web sitelerinde bu kazananların listelerini kaldırarak yerine şunları eklediler:

GÖRÜLEN LÜZUM ÜZERİNE İNCELEME YAPILDIĞINDAN KAHRAMANMARAŞ AFŞİN-ELBİSTAN İLÇELERİNDE KURULU İŞYERLERİ İÇİN 01-02 EKİM 2011 TARİHLERİNDE YAPILAN 175 DAİMİ İŞÇİ TEKNİSYEN ALIMI SÖZLÜ MÜLAKAT SINAVLARINA İLİŞKİN İSİM LİSTESİ INTERNET SİTEMİZDEN ÇIKARILMIŞ OLUP DEĞERLENDİRME SONUCU BİLAHARE İLAN EDİLECEKTİR.

10 gün gibi bir süre sonra yine kurumun kendi sitesinde şunlar yayınlanmıştır:

ŞİRKETİMİZİN KAHRAMANMARAŞ İLİ AFŞİN-ELBİSTAN İLÇELERİNDE KURULU İŞYERLERİ İÇİN 01-02 EKİM 2011 TARİHLERİNDE YAPILAN 175 TEKNİSYEN ALIMI SÖZLÜ/MÜLAKAT SINAVLARINA İLİŞKİN OLARAK YAPILAN NİHAİ DEĞERLENDİRME SONUCUNDA SINAVLARIN İPTALİNE KARAR VERİLMİŞTİR.

175 kişi kazandıkları halde şu an kaybetmişler gibi görünüyor. Herhangi bir açıklama yok gerekçe yok.

SİZ MEMURLAR.NET ekibi olarak bu konuyu gündeme taşırsanız ve kununun üzerine giderseniz bu işe girmek için çok sevipte sonradan kursaklarında bırakılan gençlere yardımcı olursunuz.

Forumda yer alan konuyla ilgili başlığa ulaşmak için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber