Başhekimin 150 bin TL'lik ziynet eşyası çaldılar/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2011 11:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakırköy'de özel bir hastanenin başhekiminin evinden, 150 bin TL tutarındaki ziynet eşyası, 10 bin avro ile 5 bin doların bulunduğu kasasını çaldığı ileri sürülen 2 kişi tutuklandı.

Özel bir hastanenin başhekimi Prof. Dr. S.A. 19 Ağustos'ta, Kartaltepe Mahallesi Ahu Sokak'taki evine akşam saatlerinde geldiğinde, daire kapısının kırılarak içeriye girildiğini ve yatak odasında bulunan, içerisinde 150 bin TL tutarındaki ziynet eşyası, 10 bin avro ile 5 bin doların bulunduğu kasanın, yerinde olmadığını fark ederek, durumu polise bildirdi.

Konuyla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek, olay günü, kasanın 2 kişi tarafından, evdeki bir yorgana sarılarak lüks bir cipe yüklendiğini belirledi.

Yapılan plaka sorgulamasında aracın kiralık olduğunu tespit eden polis, oto kiralama şirketinde cipin sahte kimlikle kiralandığını belirledi.

Olay yerindeki DNA örneklerini inceleyen polis ekipleri, araçtan aldıkları DNA örneklerini karşılaştırdığında "hırsızlık" suçundan kayıtları olan Sezer Gökçe (26) ile Ferdi Bal'ı (27) Ataşehir'de gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine götürülen zanlıların, haklarındaki suçlamayı kabul etmediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesine sevk edilen 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber