Öğretmeni derste vuran öğrenci tutuklandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Kasım 2011 14:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'in Mihalıççık ilçesi Yunus Emre beldesinde okulun tuvaletine küfürlü ifadeler yazdığı için kendisini uyaran vekil öğretmen İsa Özgür'ü ders sırasında tüfekle vurarak yaralayan öğrenci Saffet D. tutuklandı. Eskişehir H Tipi Cezaevi Çocuk Bölümü'ne konulan Saffet D.'nin cezaevinde psikolojik destek alacağı bildirildi.

Dün meydana gelen olayda, Yunus Emre beldesindeki Yunus Emre İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Saffet D. (13), okulun tuvaletine küfürlü yazı yazdığı için kendisini uyaran vekil öğretmen İsa Özgür'ü ders sırasında tüfekle vurarak yaraladı. Karnı ve kasığından yaralanan öğretmen Özgür, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Öğretmenin hayati tehlikeyi atlattığı ve saldırıda zarar gören damarlarının dikildiği öğrenildi.

Zanlı öğrenci Saffet D. jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki ifadesi tamamlanan Saffet D. bu sabah Mihallıçık Adliyesi'nde mahkemeye çıkarıldı. 13 yaşındaki zanlı öğrencinin öğretmenin okulun tuvaletine yazı yazdığı için tokat attığını ve olayı bu nedenle işlediğini söylediği öğrenildi.

Mahkeme, zanlının 'Adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanmasına karar verdi. Tutuklanan öğrenci, Eskişehir H Tipi Kapalı Cezaevi Çocuk Bölümü'ne konuldu. Uzman bir psikoloğun söz konusu öğrenciye cezaevinde psikolojik tedavi uygulayacağı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber