Lise öğrencisi banyoda ölü bulundu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2011 15:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, 17 yaşındaki lise öğrencisi banyoda ölü bulundu. Öğrencinin şofbenden sızan gazdan zehirlendiği düşünülüyor.

Uzunkum köyünde yaşayan Nihayet ve Rasim Yılmaz çiftinin 2 çocuğundan biri olan Ahmet Yılmaz (17), dün akşam Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçını izledikten sonra evine geldi.

Liseli genç evde bulunan babasıyla selamlaştıktan sonra duş yapmak için banyoya girdi. Yılmaz'ın uzun süre banyodan çıkmaması üzerine baba Yılmaz, kapıya vurarak oğluna seslendi. Ses gelmemesi üzerine tek katlı olan evin arka tarafına geçen baba Yılmaz, banyo camından içeriye baktığında oğlunun hareketsiz şekilde yattığını gördü. Camdan içeri giren baba, oğlunu özel araçla Toyotasa Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan müdahalede Yılmaz'ın hastaneye getirilmeden önce öldüğü anlaşıldı. Yılmaz'ın cesedi, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Sapanca Anadolu Teknik Lisesi ve Mesleki Teknik Eğitim Merkezi öğrencisi olan Yılmaz'ın şofbenden sızan gazdan zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Kesin ölüm sebebi yapılacak otopsi sonucu belli olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber