26/11/2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Kasım 2011 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 'Anayasada Temel İlkeler Çalıştayı'na katılacak. (10.00)

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin il başkanları toplantısına katılacak. (10.00)

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın himayesinde gerçekleştirilen Medeniyetler İttifakı-Ankara Konferansları'na Prof. Dr. Fuat Sezgin konuşmacı olarak katılacak. (15.00)

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız KKTC'de temaslarda bulunacak.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Mersin Yat Limanı açılış törenine katılacak. (14.00)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Londra Merkezli düşünce Kuruluşu Chatham House'un İstanbul Yuvarlak Masa toplantısına katılacak. (11.30)

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kütahya Belediye Kültür Sarayı'nda yapılacak AK Parti Kütahya Gençlik Kolları Kongresi'ne katılacak. (13.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'te bazı açılış ve etkinliklerle partisinin Gençlik Kolları İl Kongresi'ne katılacak. (10.00-16.00)

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Ordu'da, Ordu-Giresun Havaalanı inşaatı ile Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun yurt binası inşaatında incelemede bulunacak. (13.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Solu Şemsiye Partisi'nin Genel Kurulu'na katılarak. Kılıçdaroğlu, Brüksel'deki toplantıda bir de konuşma yapacak.

Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev ve Başbakan Vladimir Putin, ?Kadın Formu' temsilcileri ile bir araya geldi. Medvedev, Sovyet tarzı müzikleri ideolojik olduğu için gençlik yıllarında hiç dinlemediğini anlatırken, Putin de mesleğinin zor ve sıkıntılı dönemlerinden şikayetçi oldu.

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, Belarus'a sattıkları doğalgazın bin metreküpünü 244 dolardan 164 dolara indirdiklerini açıkladı. Putin, Belarus'a ortaklık indirimi yaptıklarını, bunun da yıllık bazda 2 milyar dolardan az olmadığını söyledi.

Rusya'nın başkenti Moskova'da Türkiye Diyanet Vakfı ve Moskova İslam Üniversitesi işbirliği ile 4. Teoloji Konferansı düzenlendi. Türkiye'den Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Erbaş ve diğer bilim adamları sunumları ile konferansa katkı sağladı. Konferansta dini ve laik eğitimin gençliğe yönelik çalışmaları ele alındı.

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Alaksandr Downer'i kabul edecek. Lefkoşa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber