Rektör'den öğrencilere, olay çıkarmadıkları için teşekkür

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2005 20:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gürel, 12 yıllık mazisi bulunan Adnan Menderes Üniversitesi'nde bu güne kadar ciddi anlamda olumsuz bir olayın yaşanmadığını söyledi.

Bünyesinde yaklaşık 11 bin öğrenci barındıran ADÜ'de sevgi, saygı ve hoşgörü üçgeninde barış ve kardeşlik içerisinde eğitim öğretime devam ettiklerini belirten Rektör Gürel, "Farklı görüşlere sahip olmalarına rağmen, uyum içerisinde öğrenimlerine devam eden tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Bu yıl 10. Kültür Sanat haftası etkinliklerini başarı ile tamamladıklarını ve hafta kapsamında onlarca kültürel ve sportif etkinliğin düzenlendiğini belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gürel, tüm öğrencilerin bundan önce olduğu gibi sağ duyulu olmalarını istedi. Ders ve sanatsal etkinliklere ağırlık veren öğrencilerin kötü akım ve zararlı alışkanlıklardan korunabileceğini belirten Rektör Gürel, "Memleketler hür oldukları müddetçe gelişir. Ancak özgürlük ve hürlük başkasının özgürlüğü kısıtlanmadan yaşanmalıdır. Gençlerimiz ülke sorunlarına yönelik çalışmalarına devam etsinler. Tüm öğrencilerimizi uyumlu, saygı, sevgi ve hoşgörülü davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Ve hepsinden çok memnunum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber