Lise son sınıf öğrencisi ikizler, müdür ve öğretmeni dövdü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Kasım 2011 14:23, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Samsun'da 19 Mayıs Lisesi Müdürü İsmail Aydemir (52) ve Beden Eğitimi öğretmeni Yusuf Horosan'ı (42) sigara konusunda çıkan tartışmada döverek yaralayan son sınıf öğrencileri ikiz kardeşler B.S. ve G.S. polis tarafından yakalandı.

Olay dün İlkadım İlçesi İstasyon Mahallesi'ndeki 19 Mayıs Lisesi'nde meydana geldi. Okul Müdürü İsmail Aydemir Spor Salonu'na gitti. Salonun kokması üzerine öğrencilere "Burada sigara mı içiliyor?" diye sordu. Bu sırada salonda bulunan son sınıf öğrencileri ikiz kardeşler elleri ceplerinde salonda sigara içilmediğini söyledi. Okul müdürü, öğrencilerden ellerini ceplerinden çıkarmalarını istedi. İkiz kardeşler müdür Aydemir'e saldırıp dövdü.

Öğrenciler daha sonra salona giren Beden Eğitimi öğretmeni Yusuf Horosan'ı da döverek yaraladı. Gürültü üzerine gelen diğer öğretmenler kavgayı ayırdı. İkiz kardeşler okula çağırılan polise teslim edildi.

Yaralanan Okul Müdürü ve Beden Eğitim öğretmeni ise Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İki öğrenci polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber