12 kız öğrenciyi taciz ettiği iddia edilen öğretmen gözaltına alındı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Aralık 2011 15:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya'da bir ilköğretim okulunda yaşları 9-12 arasında değişen 12 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen öğretmen 34 yaşındaki M.E.Ş. jandarma tarafından gözaltına alındı.

Öğrencilerin garip davranışlarından şüphelenen veliler durumu öğrenmek için okula gelerek okul müdürü ile görüştü. Ancak bir sonuç alamadı.

Daha sonra tacize uğrayan bir öğrencinin ailesine "Öğretmenimiz bizi öpüyor ve kucağına oturtuyor" demesi üzerine, bu durum okul müdürüne bildirildi. Okul müdürü de idari soruşturma açarak durumu jandarmaya bildirdi.

Taciz iddiaları üzerine jandarma tarafından gözaltına alınan M.E.Ş. Jandarma Bölük Komutanlığı'na getirildi. Savcılık, öğrencilerin uzmanlar eşliğinde ifadelerinin alınması için ek gözaltı süresi verdi.

GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

İlköğretim okulunda bir öğretmen 12 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddiası üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü'nde soruşturma başlattı.

Suçlanan 5'inci sınıf öğretmeni M.E.Ş. öğretmenlikten istifa etti. İstifa dilekçesini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ileten öğretmenin dilekçesi hemen il Müdürlüğü'ne gönderildi ve kabul edildi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, idari soruşturma başlattıklarını belirterek, kendilerine gelen istifa istemini kabul ettiklerini söyledi. Bu arada Jandarma'da gözaltına bulunan M.E.Ş.'nin sorgusu devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber