Bürokratlara inovasyon seansı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2011 11:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara ilk kez Başbakan, bakan ve üst düzey bürokratların katılacağı profesyonel bir inovasyon toplantısına hazırlanıyor. Yıkıcı inovasyon gurusu Prof. Clayton Christensen, kamuda değişim ve dönüşümü anlatacak

Yurtdışında 'Yıkıcı inovasyon gurusu' olarak bilinen Prof. Clayton Christensen, kamuda değişim ve dönüşümü anlatmak üzere Ankara'ya geliyor. Yapılacak toplantının en önemli özelliği ise Türkiye'de ilk kez Başbakan, bakan ve üst düzey bürokratların katılacağı bir organizasyon olması. Profesyonel bir gurunun ağzından kamuda değişim ve dönüşümü dinleyecek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan beraberindeki bakan ve üst düzey bürokratlar bu organizasyonla kamu kurumlarındaki aksayan tarafları düzeltmek adına da resmi bir adım atmış olacaklar. Christensen İstanbul'da ise işadamlarına inovasyonu anlatacak.

İKİ DEV BAŞBAKANLA GÖRÜŞECEK

Bu arada Ankara'ya gelecek tek isim Christensen değil. Blackberry'nin yaratıcısı, Telekomünikasyon dünyasına yön veren Research in Motion (RIM)'in kurucusu ve CEO'su, İstanbullu Rum Mike Lazaridis ile Modern Katar'ın kurucusu Şeyh Hamad Bin Khalifa Al Thani de Ankara'ya gelecek ünlü isimler arasında. 16 yılda Katar'ı, 170 bin dolar gelirle dünya şampiyonu yapan Al Thani ailesinin yarattığı El Cezire, BBC ve CNN'le birlikte dünyanın en önemli haber televizyonu olarak kabul ediliyor. Al Thani Başbakan ile Ankara'da görüşecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber