Emekli polis 68 kilo esrarla yakalandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2011 17:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'de düzenlenen iki ayrı operasyonda, toplam 72 kilo 500 gr. esrar maddesi ele geçirildi. Olaylarla ilgili olarak biri emekli komiser iki kişi gözaltına alındı. Emekli polisin, kredi kartı borcu yüzünden bu işi yaptığı öne sürüldü.

İzmir Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, sokak satıcılarına yönelik ilk operasyonda doğu illerinden uyuşturucu madde getirileceği bilgisine ulaştı. Araştırmalar sonucunda emekli komiser D.Ç. (55), arabayla seyir halindeyken Narlıdere ilçesinde durduruldu. Arabanın bagajında 68 kg esrar maddesi, torpidoda bir tabanca ve buna ait dört fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan D.Ç.'nin, esrar maddesini Diyarbakır'dan getirdiği ve kredi kartı borcundan dolayı bu işi yaptığını söylediği iddia edildi. Daha önce İzmir'de de görev yaptığı belirtilen zanlının, kontrollerde ekiplere emekli polis olduğunu söyleyerek kartını gösterdiği bildirildi.

Narkotik Büro Amirliği ekipleri, ikinci operasyonda ise Konak bölgesinde şüpheli E.A.'nın (35) evine baskın yaptı. Evdeki aramada 4 kg. esrar maddesi, bir tabanca ve buna ait dört fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan her iki zanlı da emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber