KALDER'den ödül alan tek milli eğitim müdürlüğü

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Aralık 2011 14:23, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

KalDer Eskişehir Yönetim Kurulu Başkanı Dr. A. Burak Erdinç tarafından Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül'e takdim edildi.

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) tarafından Türk Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) katkılarıyla 28-30 Kasım tarihleri arasında, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda, 20. Kalite Kongresi kapsamında düzenlenen ?Ulusal Kalite Ödülü? töreninde, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ulusal Kalite Ödülü sürecinde "Mükemmellikte Yetkinlik" ödülü aldı.

Ulusal Kalite Ödülüne başvuran ilk Milli Eğitim Müdürlüğü olan Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü aynı zamanda ?Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi? ne sahip tek Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Kamu kategorisinde Ulusal Kalite yolculuğunda ?Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü?ne Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü layık görüldü. Ödül KalDer Eskişehir Yönetim Kurulu Başkanı Dr. A. Burak Erdinç tarafından Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül'e takdim edildi.

?Fark Yaratmak? ana temasının işlendiği ve 3 bin kişinin katılımı ile gerçekleşen 20. Kalite Kongresine İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kamil Çelebiyılmaz ve ARGE birimi çalışanlarından Kalite Yönetim Temsilcisi Mehtap Şimşek katıldı.

Kongrede açılış konuşmasını yapan KALDER Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan, KALDER'in 20 yıllık bir geçmişin ardından bugün Türkiye'nin vizyonuna yön veren sivil toplum kuruluşlarından biri haline geldiğini söyledi. Doğan, Türkiye'de kurumsal mükemmellik anlayışının yaygınlaştırılması ve bu alanda başarılı örneklerin ortaya çıkarılarak kazanılan deneyimlerin paylaşılması amacıyla düzenlenen Ulusal Kalite Ödülleri her yıl, Kamu Kuruluşları, İşletmeler ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) olmak üzere üç ana kategoride verildiğini belirtti.

TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, kongrenin açılışında yaptığı konuşmada, "Yeni fikirlere varmak için kimi alanlarda bütün bildiklerimizi unutmak gerek. Hayal edip hedefler koymak en önemlisi sıradan olana meydan okumak gerek. " dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber