Batman Belediyesindeki operasyonda 48 gözaltı/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2011 14:03, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

- Batman Valiliği, Batman Belediyesindeki operasyon kapsamında 48 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Batman Valiliğince yapılan yazılı açıklamada, Batman Belediyesinde imar izinleri ve ruhsat işlemlerinden rüşvet alınması ve terör örgütüne aktarılmasıyla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, ''Soruşturma kapsamında 16 Aralık 2011 tarihinde 48 kişi gözaltına alınmış bulunmaktadır. Soruşturma ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığınca gizlilik ve kısıtlama kararı verilmiştir. Konuyla ilgili adli ve idari işlemler devam etmektedir'' denildi.


İLK GELEN BİLGİLER

- Batman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Batman Belediyesi Kültür, Emlak ve İmar müdürlüklerinde arama yaptı. Aramalar devam ederken, 10 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah saat 05.00 sıralarında bazı belediye görevlilerini evlerinden alarak belediye hizmet binasına getirdi. Polis hizmet binasında yer alan emlak, kültür ve imar müdürlüklerinde arama yaptı. Ayrıca iki emlak takip bürosunda da arama yapıldı.

Aramalar sürdürülürken, 2 emlak takip bürosu çalışanının da aralarında bulunduğu 10 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber