Silivri Emniyeti dayak iddialarına cevap verdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2011 08:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü, polisler tarafından iki vatandaşa dayak atıldığı iddiaları üzerine açıklama yaptı.

Açıklamada, trafik polisi tarafından dövüldüğünü ve emniyette işkence gördüğünü iddia eden Serkan Aksu hakkında görevli memura mukavemet ve fiili saldırı nedeniyle yasal işlem yapıldığı ifade edildi. Açıklamada, saldırıya uğrayan polis memuru Ebubekir Serin'in darp edildiğine dair hastane raporu aldığı belirtildi.

Serkan Aksu da haberde adı geçen Komiser Yardımcısı Hamza Bozkurt'un kendisine atılan dayakla ilgisinin olmadığını, suç duyurusu ve şikâyetinin de buna göre düzenlendiğini söyledi. Emniyet açıklamasında, polisler tarafından dövüldüğünü ileri süren Veysel Atabey'le ilgili de "tutuklanan oğlu için emniyette tanıdığı bir polisten yardım istediği, kendisine yardımcı olunamayacağının söylendiği, şahsın bunun üzerine sinir krizi geçirerek kendisini yere attığı" iddiasına yer verildi.

Açıklamada Atabey'in görevlilerce Silivri Devlet Hastanesi'nde tedavisinin yaptırıldığı belirtilerek "Alınan doktor raporunda 123 promil alkollü olduğu, sağ ve sol el üzerinde hafif çizik olduğu tespit edilmiştir" bilgisine yer verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber