Motor tutkusu Üniversiteli genci ölüme götürdü

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 24 Aralık 2011 07:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaderin böylesi... Üniversiteli Ece, motorla ilk denemesinde kaza yaparak yaşamını yitirdi. Henüz bebekken anne-babası da trafik kazasında ölen Ece'nin yakınları şoke oldu

Taner ALKAN

Genç kızın acı kaderi yürek parçaladı. Ege Üniversitesi, Felsefe Bölümü öğrencisi Ece Yüzbaşı'nın (20) motor tutkusu sonu oldu. Yıllardır hayalini kurduğu motosikleti almak için otomobilini satan Ece, motosiklet satışı yapan Serkan Kırtıl'la (29) anlaştı. İkili deneme sürüşü için motosiklete bindi. Motosiklet seyir halindeyken yola düşerek ağır yaralanan Ece, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı kurtulan Kırtıl tedavi altına alındı. Kırtıl'in alkolsüz olduğu ve ikilinin kask taktıkları öğrenildi.

GAZ VERİNCE DÜŞTÜ

Gözaltına Kırtıl 'Motosikleti deniyorduk, bir ara gaz verdim ve sonra düştüğünü farkettim' dedi. Genç kızın ölüm haberi birlikte yaşadığı dedesi ve babaannesini yasa boğdu. Ece'nin ölümü ardından acı kaderi de ortaya çıktı.

AİLESİNİN YANINA GÖMÜLECEK

Yakınları, Ece'nin babası pilot Teğmen Hakan Yüzbaşı ile annesi doktor Hacer Yüzbaşı'nın, 1993'te, trafik kazasında öldüğünü söyledi. Hakan Yüzbaşı'nın, eşinin Ankara'da yapılacak Tıpta Uzmanlık Sınavı'na girebilmesi için otomobilleriyle yola çıktıkları ve yaşamlarını yitirdikleri öğrenildi. Talihsiz Ece yarın Menemen'de, anne ve babasının bulunduğu mezarlığa defnedilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber