Hanefi Avcı'nın polis müdürü Arslan, açığa alındı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2011 15:11, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Geçtiğimiz günlerde İzmir polisi tarafından düzenlenen "kaçak cep telefonu, dinleme cihazı" ticareti yapanlara yönelik operasyonda gözaltına alınan eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın eski polis müdürü Mehmet Arslan, açığa alındı. Arslan'ın hakkındaki soruşturma nedeniyle açığa alındığı ve soruşturma tamamlanıncaya kadar açığa alma sürecinin devam edeceği öğrenildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nce 'Kaçak cep telefonu ve dinleme cihazı ticareti' yapan çeteye yönelik operasyonda, halen Silivri'de tutuklu bulunan eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın Edirne ve Eskişehir'de görev yaptığı dönemlerde Asayiş Şube Müdürlüğü görevlerini yapan Emniyet Müdürü Mehmet Arslan'da gözaltına alındı. Eskişehir'deki lojmanında gözaltına alınan ve evindeki aramanın ardından İzmir'e götürülen Eskişehir Emniyet Müdürlüğü personel hizmetinde bulunan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Arslan, burada çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ancak, Arslan'ın yaşanan bu olayın ardından Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından açığa alındığı öğrenildi. Arslan'ın hakkındaki soruşturma nedeniyle açığa alındığı ve soruşturma tamamlanıncaya kadar açığa alma sürecinin devam edeceği kaydedildi. Arslan, Hanefi Avcı'nın Edirne ve Eskişehir Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunduğu sırada Asayiş Şube Müdürü olarak görev yapmıştı. Avcı'nın tutuklanmasının ardından, Arslan'ın da tayini Giresun Emniyet Müdürlüğü emrine çıkmış, ancak, Arslan'ın İdare Mahkemesi'ne başvurması üzerine, tekrar Eskişehir Emniyet Müdürlüğü emrine atanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber