Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu/ Video

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 03 Ocak 2012 11:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor: İşte Bahçeli'nin konuşmasında satır başları:

Zor ve sıkıntılı bir dönemi geri bıraktık. Yaşanmış hadiselerden ders çıkarmak gerekmektedir. 2011 yılının özet olarak tahlili 2012 için değerli fikirler verecektir.

AKP ile geçen 2011 bunalım döngüsüne yeni eklemeler yapmıştır. Geçtiğimiz yıl unutulmayacak olaylara sahne olmuştur. Siyasal türbülans etkisini arttırmış, husumet tohumları memleketimizde kök salmıştır.

Kirli senaryolar asla unutamayacağımız rezillikler olarak aklımızda kalacaktır. Demokratik yarışta iftira çalan iktidar mantığı amacına ulaşmak için her kılığa girmiştir. 2011 siyasetin ahlak tarafından ikmale kaldığı bir yıldır.

SURİYE

Yanı başımızdaki tehlikenin gittikçe yanımıza yanaştığı açıkça bellidir. Diyarbakır'ı Tahrir'e dönüştürme çabası görmezden gelinmiştir. Başbakan'ın sorumsuzluğu sonu meçhul bir sürecin kapısını aralamıştır.

TERÖR

Kanlı terör geçen yıl mevziler kazanmıştır. Barzani AKP'nin yanında durmuştur. Caddelerimiz, şehirlerimiz silahlı insanlık müsveddeleri tarafından kuşatılmış, vatan evlatlarını aramızdan almıştır

Şeref ve insanlıktan nasibini almamış insanlar Türk milletini meşgul etmiş ve sinirlendirmiştir. Gözlerinden yaş, ağzından fitne eksik olmayan AKP'nin bakanının zırvaları AKP'nin gerçek yüzünü bir kez daha göstermiştir. Bundan sonra AKP tek millet anlayışından nasıl bahsedecektir.

2012 KOLAY GEÇMEYECEK

AKP, BDP, PKK aynı çemberin etrafında buluşmuş ve birbirlerinin eksikliklerini tamamlayarak 2011 yılını ganimet yılı olarak ele almışlardır

2012 hiç kolay geçmeyecektir. Timsah gözyaşları dökenlerin milletimizi ağlatmalarına fırsat vermeyeceğiz. Anayasa yoluyla 100 yıllık bağların kopmasına izin vermeyeceğiz

HERKES AYAĞINI DENK ALSIN

Herkes aklını başını, ayağını denk alsın. Bu ülkenin ismi Türkiye Cumhuriyeti'dir. Bulunduğu coğrafya süngü ve şehit kanıyla vatanlaşmıştır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber