Lise öğrecilerinin 'hız cahilliği' 1 kişinin ölümüne yol açtı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Ocak 2012 15:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza bu sabah saat 09.00 sıralarında Ferahevler Adnan Kahveci Caddesi üzerinde meydana geldi. Sabah saatlerinde babasının 34 UP 3377 plakalı otkomobilini alan Yaşar Dedeman Lisesi 9. Sınıf öğrencisi O.B. (Oğuz Bilgiç) arkadaşları C.K., Ş.M. ve O.A.?yıda arabaya alarak caddede tur atmaya başladı. İddiaya göre aşırı hız yapan O.B. virajı döndüğü sırada otomobilin kontrolünü kaybederek önce kaldırıma çarptı. Savrulan otomobil evcil hayvan ürünü satan işyerinin önünde bekleyen Hüsnü Demir'e çarpıp duvara sürükledi ve sıkıştırdı. Tamamen kontrolsüz kalan ve içined lise öğrencilerinin bulunuduğu otomobil ancak bir başka araca çarptıktan sonra durdu.

Kazada otomobile duvar arasında kalarak belden aşağısı ezilen Hüsnü Demir olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan ve yaralanan Lise öğrencileri O.B., C.K., Ş.M. ve O.A. da Okmeydanı Eğitim ve araştırma Hastanesi ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi?ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÖLÜM PAPAĞANI İLE SOHBET EDERKEN GELMİŞ

İşyerinin kapısı önünde Liseli hız tutkunu gençlerin kullandığı otomobil ile ezilerek ölen Hüsnü Demir?in ezilmeden hemen önce kapının hemen ağzında bulunan papaganı Zeybek ile sohpet ettiği, bu sırada konrolden çıkan otomobil ile duvar arasında ezilerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Görgü tanığı Razı Sünter içinde lise öğrencilerinin bulunduğu otomobilin çok hızlı seyrettiğini, servis münübüsüne çarpmaması halinde kaldırımda bulunan bir çok insanı ezebileceğini söyledi.

KORKUNÇ KAZA KAMERADA

Öte yandan korkunç kaza ve ölüm anı da bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde işyerinin önüne parketmiş minibüsün yanında bekleyen Hüsnü Demir, sürücüsünün kontrolünden çıkmış otomobilin altında kalıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber